Feesten & Partijen

Home / Feesten & Partijen

Maak het onvergetelijk..

Vier jouw feest in ons café

Ben je een vrijgezellenfeest, bruiloft, verjaardag of jubileum aan het plannen? Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie met sfeervol en ervaren personeel die klaar staan om jouw feest naar maximaal FEEST te brengen? Neem dan contact op met ons!

Voor elke gelegenheid en voor elk budget staan wij klaar met een passend pakket om van jouw feest een onvergetelijk feest te maken! Samen met jou kijken wij naar de mogelijkheden en helpen we waar nodig met het organiseren, zodat jouw avond (of middag) tot in de puntjes verloopt.

Hieronder vind je een drietal mogelijkheden die wij standaard aanbieden, maar uiteraard denken wij ook op maat mee. Neem dus vooral contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

- Optioneel kunnen wij uw gasten voorzien van overheerlijke hapjes en snacks tijdens uw feest.
- Het boeken van een huis-DJ tijdens uw feest is mogelijk.
- Het is bij ons mogelijk om dranken voor uw gasten af te kopen.

Mogelijkheden

Volledig Besloten

Heel ons café staat in het teken van jouw feest! Wij ontvangen graag jouw gasten (tot 200 man) in ons café. Van donderdag t/m zondag met tijden naar keuze (tot 02:00 uur) of vrijdag/zaterdag tot 00:00 uur maken wij jouw feest onvergetelijk!

Achterbar

Voor een kleiner gezelschap tijdens onze stapavonden (vrijdag of zaterdag van 00:00 tot 04:00) is het mogelijk om onze achterbar af te kopen. Jij en je gasten (tot 40 man) genieten dan van een echte stapavond in de Kletsereij, maar hebben een eigen bar mét barman/barvrouw en afgesloten (dans)ruimte. De rest van ons café is nog wel toegankelijke voor andere gasten.

Deels besloten

Wij denken graag mee met de opties en daarom is het bij ons ook mogelijk om uw feest deels besloten te vieren in de Kletsereij. Ons café is dan nog wel toegankelijk voor andere gasten, maar tijdens de avond is onze aandacht extra gericht op u en uw gasten. Uiteraard is deze optie ook optioneel uit te breiden met hapjes voor uw gasten. Deels besloten is bij ons bij alle openingsdagen mogelijk.

Wil jij jouw feest vieren in de Kletsereij? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Kom bij ons werken!

Kom werken in het gezelligste feestcafé van Oosterhout!

Bouw je eigen feestje!

Vrijgezellen feestje of verjaardag? Die vier je bij de Kletsereij!